Manage uw personeelszaken beter, begin met een gratis inventarisatiegesprek
Home » Actueel » Manage uw personeelszaken beter, begin met een gratis inventarisatiegesprek

Manage uw personeelszaken beter, begin met een gratis inventarisatiegesprek

29 november 2016

Manage uw personeelszaken beter, begin met een gratis inventarisatiegesprek

Personeel. U kunt niet zonder. Zij zijn de drijvende kracht achter uw bedrijf. Helaas zorgt personeel ook wel eens voor kopzorgen. Herkent u dit? Zou het niet fijn zijn als u weet wat u kunt doen om uw personeelszaken te verbeteren? Wij helpen u graag en bieden u daarom een gratis inventarisatiegesprek aan!

Is dit op u van toepassing?

Er zijn wel eens problemen met uw personeel. Soms zijn het kleine ergernissen. Andere keren betreft het meer structurele zaken die vragen om een oplossing. Gebrek aan tijd en kennis zorgen ervoor dat problemen escaleren en soms zelfs een dure, tijdrovende rechtszaak nodig is. Lees verder, het kan namelijk ook anders.

Investeer anderhalf uur

Als er nood aan de man is, helpen wij graag. Maar waarom wachten tot er ‘nood’ is? Ons motto is: voorkomen is beter dan genezen. Het enige wat u hoeft te doen, is anderhalf uur tijd vrijmaken voor een persoonlijk gesprek met één van onze juristen. In het gesprek bekijken wij samen met u:

  • of de arbeidsovereenkomsten op orde zijn en of u grip heeft op het functioneren van uw werknemers en hun verzuim;
  • hoe het zit met de arbeidsvoorwaarden;
  • hoe u een goed personeelsdossier opbouwt;
  • of uw bedrijf voldoet aan de nieuwe wetgeving op het gebied van arbeidsrecht zoals de Wet Werk en Zekerheid.

Verbetertips in een handig naslagwerk
Na het gesprek kunnen wij een naslagwerk voor u maken. De bevindingen van de Quickscan nemen we op in een naslagwerk waarin kort en bondig omschreven staat hoe u uw personeelszaken verbetert. Dit doen wij aan de hand van praktijkgerichte oplossingen. Het naslagwerk kost € 350,00 excl. btw voor een bedrijf met 1 tot 10 werknemers. Heeft uw bedrijf 10 tot 25 medewerkers, dan rekenen we € 600,00 excl. btw. Bij meer dan 25 werknemers maken wij een offerte voor u.

Bel of mail ons!

Klinkt bovenstaand aantrekkelijk en nuttig? Bel of mail dan naar 050-3023566 of info@owl-advies.nl. Wij geven u graag inzicht en staan voor u klaar met advies en praktische oplossingen.

Print of deel dit artikel online