Werkgever
Home » Diensten » Werkgever

Werkgever

OWL Juridisch Advies: uw adviseur bij arbeidsconflicten of moeizame arbeidsverhoudingen
De juristen van OWL Juridisch Advies zijn graag uw vraagbaak en sparringpartner. Komt u er niet helemaal uit hoe uw personele probleem op te lossen of wilt u bevestiging dat u op de goede weg zit? Bel gerust en leg uw vraag voor. Kunnen wij uw vraag direct telefonisch beantwoorden, dan zijn daar geen kosten aan verbonden! Uw vraag per e-mail stellen kan ook.

OWL Juridisch Advies biedt werkgevers ondersteuning en begeleiding bij:
Personeelszaken, functioneringstrajecten, ziekte, arbeidsongeschiktheid en re-integratie, arbeidsconflicten, vaststellingsovereenkomsten, ontslag (rechtbank en UWV), ontslagvergoedingen, uitkeringen, bedrijfsovername, fusie of splitsing, reorganisatie en sociaal plan.

Maak gebruik van onze expertise
Op de website van OWL Juridisch Advies treft u een veelheid aan informatie aan. Het zijn kaders en die zijn enkel richtinggevend. Het is onze intentie om u enigszins wegwijs te maken als u tegen problemen aan loopt. Wij helpen u graag verder met een op maat gesneden oplossing als u ons uw vraagstelling voorlegt.

Een presentatie door OWL Juridisch Advies? 
Zijn er juridische onderwerpen waarover u meer wilt weten? Wij kunnen een presentatie voor u verzorgen of in een sparringsessie verschillende situaties doornemen, die zich binnen uw organisatie voordoen. Of maak gebruik van de gratis QuickScan!

____________________________________________________________________________________

Vraag ons om een gratis Quickscan van uw bedrijf of organisatie
Personeel is de drijvende kracht achter het succes van uw bedrijf. Dit leidt wel eens tot kopzorgen. Beperk of voorkom die zorgen. Wilt u onderzoeken of u uw personeelszaken anders of beter kunt regelen? Wij bieden u een gratis inventarisatiegesprek aan.

Investeer anderhalf uur
Als de nood aan de man is (bijvoorbeeld functioneringsproblemen en/of ontslag), helpen wij graag. Maar wacht niet tot er ‘nood’ is. Ons motto is: voorkomen is beter dan genezen. Maak anderhalf uur tijd vrij voor een persoonlijk gesprek met één van onze juristen.

In het gesprek bekijken wij samen met u:

  • Of u personeelsdossiers goed opbouwt;
  • Of u grip heeft op het functioneren van uw werknemers;
  • Hoe het met uw werknemers en hun ziekteverzuim gesteld is;
  • Hoe het zit met de arbeidsvoorwaarden en de arbeidsomstandigheden;
  • In hoeverre er gedragsregels zijn opgesteld en afgesproken.

De arbeidsmarkt is heden ten dage krap. Weet hoe u een aantrekkelijke werkgever wordt. Denk in termen van kansen voor werknemers. Bied persoonlijke ontwikkelplannen en passende scholingsfaciliteiten aan.

Regel uw personeelszaken, begin er samen met ons aan.

Print of deel dit artikel online