Disclaimer
Home » Disclaimer
Teksten op onze website worden op dit moment herzien i.v.m. nieuwe wetgeving (Wet Arbeidsmarkt in Balans en de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren). Twijfelt u aan de juistheid van informatie? Neemt u vooral contact met ons op.

Disclaimer

Aan de inhoud en (technische) betrouwbaarheid van deze website wordt veel aandacht besteed. Deze website heeft echter alleen een algemeen en informatief karakter en volledige (technische) betrouwbaarheid onder alle omstandigheden kan per definitie niet worden gegarandeerd. Hoewel deze website met de grootste aandacht is samengesteld, kunnen geen garanties worden gegeven met betrekking tot de volledigheid, de actualiteit en de juistheid van de weergegeven informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend en OWL Juridisch Advies kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen van het gebruik van informatie op deze website.

Evenmin kan OWL Juridisch Advies aansprakelijkheid gesteld worden voor storingen of andere technische problemen dan wel virussen of andere verstorende elementen. De voorgaande uitsluitingen van aansprakelijkheid gelden ook voor websites waarnaar deze website een link of referentie bevat. OWL Juridisch Advies is en blijft de enige rechthebbende ter zake van de auteursrechten voor deze website.

Print of deel dit artikel online