Aanmelden presentatie OWL Juridisch advies
Home » Actueel » Aanmelden presentatie OWL Juridisch advies

Aanmelden presentatie OWL Juridisch advies

01 september 2015

Reviews Presentatie 6 oktober te Delfzijl:

‘Ik heb de door OWL Juridisch Advies in samenwerking met het Samenwerkingsverband Noord-Nederland gegeven presentatie bijgewoond. Tijdens deze presentatie werd de nadruk gelegd op een goede dossieropbouw. Werkgevers realiseren zich niet altijd hoe belangrijk het is om het personeelsdossier goed op orde te hebben. Opleiden wordt steeds meer een verplichting, maar biedt zowel de werkgever als de werknemer ook weer een kans. Welke subsidieregelingen zijn er voor de werkgever? En dan als afsluiting een voor zich sprekend voorbeeld uit de alledaagse praktijk. Al met al een geslaagde middag. De evenementen van OWL Juridisch Advies kan ik daarom ook van harte aanbevelen.’

Door E.D

‘Op 6 oktober 2015 heb ik de presentatie van OWL Juridisch Advies in samenwerking met SNN bijgewoond. Wat mij is bijgebleven van de presentatie is de noodzaak van het bijhouden van de personeelsdossiers en het aanbieden van scholing aan mijn werknemers. Tijdens de presentatie heb ik tips gekregen om deze onderwerpen beter op te pakken binnen mijn onderneming, het uitgereikte scholingsbeding zal ik vanaf nu dan ook gaan gebruiken. Ook kwamen de verschillende subsidieregelingen van SNN aan bod. Ik kan het ondernemers van harte aan bevelen om naar een (volgende) presentatie van OWL Juridisch Advies te gaan. Zelf zal ik mij voor een volgende bijeenkomst zeker aanmelden.’

Door A.P

Binnenkort geeft OWL Juridisch Advies drie presentaties in de regio Groningen!

OWL Juridisch Advies ( www.owl-advies.nl ) is actief op het gebied van het arbeidsrecht en personeelszaken. Wij zijn 10 jaar gevestigd in Ten Boer en kennen de regio goed. Hoewel juridisch geschoold, werken wij vanuit de overtuiging dat geschillen met personeel zo veel mogelijk voorkomen of beperkt dienen te worden. Dit is niet altijd eenvoudig, en wordt door nieuwe wetgeving wellicht alleen nog bemoeilijkt. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u, als ondernemer in het noorden van het land, met een aantal eenvoudige tips goed op weg kunnen helpen.

Graag nodigen wij u daarom uit voor de vrijblijvende en gratis bijeenkomst, waarin wij een praktische uiteenzetting zullen geven.

Voorbeelden van onderwerpen, die in de bijeenkomst aan de orde komen: wat doe ik om het functioneren van mijn medewerkers in de hand te houden? Wat moet ik op grond van de wet aan scholing[1] van mijn werknemers doen en waarom? Waarom moet ik dat allemaal vastleggen in een zgn. personeelsdossier? Hoe doe ik dit zo eenvoudig mogelijk?

Wij willen u een handreiking doen.

Aan de bijeenkomst zal mevrouw Jenny Jonker van SNN (Samenwerkingsverband Noord-Nederland) deelnemen. Zij geeft namens SNN uitleg over de uitvoering van het project ‘Groningen op voorsprong’. Dit project biedt ondernemers de mogelijkheid om met subsidie op een voordelige manier scholing aan werknemers aan te bieden. Mevrouw Jenny Jonker kan voor u samenvatten wat uw kansen en mogelijkheden zijn. Voor meer informatie verwijzen wij u naar http://www.snn.eu/opvoorsprong/.

De presentatie wordt op drie verschillende locaties in de provincie Groningen gehouden. U kunt zich aanmelden voor één van de drie presentaties door op de button ‘aanmelden’ te klikken.

– Dinsdag 6 oktober 2015, locatie: Eemshotel te Delfzijl, tijdstip: 15:30-18:00 (aanmelden niet meer mogelijk!)

– Dinsdag 27 oktober 2015, locatie: restaurant de Boerderij te Slochteren, tijdstip: 15:30-18:00 (aanmelden niet meer mogelijk!)

– Donderdag 29 oktober 2015, locatie: Best Western Hotel Restaurant Aduard te Aduard, tijdstip: 15:30-18:00 (aanmelden niet meer mogelijk!)

Mocht u vragen hebben, wij zijn van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 telefonisch bereikbaar op 050-3023566. Of mailt u ons via info@owl-advies.nl.

Wij kijken er naar uit u te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,
Het team van juristen van OWL Juridisch Advies Namens SNN:
Rianne Wubs, Marije Ekamper, Jacintha Bakker, Jenny Jonker
en Judith Heckman

[1] Artikel 7:611a BW: De werkgever stelt de werknemer in staat scholing te volgen die noodzakelijk is voor de uitoefening van zijn functie en, voor zover dat redelijkerwijs van hem kan worden verlangd, voor het voortzetten van de arbeidsovereenkomst indien de functie van de werknemer komt te vervallen of hij niet langer in staat is deze te vervullen. Aanvulling op dit artikel: als de werknemer het recht opeist, zal de werkgever de aanspraak moeten honoreren.

Print of deel dit artikel online