050 - 302 35 66  |  E-MAIL  :  info@owl-advies.nl

Werknemer en ambtenaar

Deze pagina printvriendelijk afdrukken

Maak gebruik van onze expertise
OWL heeft er voor gekozen niet alleen (vaste) opdrachtgevers/werkgevers te bedienen, maar ook haar diensten aan de individuele werknemer, ambtenaar en zeevarende aan te bieden. Dit is de uitdrukkelijke keuze van OWL, omdat het de juristen scherp houdt. Als werknemer of ambtenaar kunt u daarmee uw voordeel doen, doordat de juristen inzicht hebben in hoe er door werkgevers naar de werkvloer gekeken wordt en welke factoren daarbij een wezenlijke rol spelen. Hebt u een probleem met uw werkgever? Bel gerust en leg uw vraag voor. Kunnen wij uw vraag direct telefonisch beantwoorden, dan zijn daar geen kosten aan verbonden! Uw vraag per e-mail stellen kan ook.

Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren (WNRA)
Als ambtenaar krijgt u vanaf 2020 te maken met een verandering in uw rechtspositie. Niet langer is het bestuursrecht van toepassing op uw aanstelling. U zult een arbeidsovereenkomst naar privaatrecht aangeboden krijgen. Hebt u hier vragen over? Bel gerust en leg uw vraag voor. Kunnen wij uw vraag direct telefonisch beantwoorden, dan zijn daar geen kosten aan verbonden! Uw vraag per e-mail stellen kan ook.

Op de website van OWL treft u een veelheid aan informatie aan. Het is onze intentie om u enigszins wegwijs te maken als u tegen problemen aan loopt.  Wij helpen u graag met een op maat gesneden oplossing.