050 - 302 35 66  |  E-MAIL  :  info@owl-advies.nl

Overheid / not for profit

Deze pagina printvriendelijk afdrukken

Vraagbaak
De juristen van OWL zijn graag uw vraagbaak en sparringpartner. Komt u er niet helemaal uit hoe uw personele probleem op te lossen of wilt u bevestiging dat u op de goede weg zit? Bel gerust en leg uw vraag voor. Kunnen wij uw vraag direct telefonisch beantwoorden, dan zijn daar geen kosten aan verbonden! Uw vraag per e-mail stellen kan ook.

OWL Juridisch Advies biedt overheid/non-profit werkgevers ondersteuning bij:
·         Personeelszaken
·         Begeleiding bij ziekte
·         Functioneringstrajecten
·         Ontslag (bestuursrechtelijk traject of rechtbank / UWV)
·         Begeleiding bij arbeidsconflicten
·         Arbeidsvoorwaardenregeling / CAO
·         Onderhandelingen met vakbonden / sociaal plan
·         Bovenwettelijke (wachtgeld) uitkering / ontslagvergoeding / uitkeringen

Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren (WNRA)
De WNRA zorgt voor een drastische omschakeling op tal van juridische onderwerpen die ambtenaren betreffen. Hebt u al een inventarisatie gemaakt van welke acties u moet ondernemen voor 1 januari 2020? OWL is deskundig op zowel het huidige ambtenarenrecht als het privaatrecht dat per 2020 zal gelden. Wij kunnen u begeleiden in het hele proces naar invoering van de WNRA.

Een presentatie door OWL
Zijn er juridische onderwerpen waarover u meer wilt weten? Wij kunnen een presentatie voor u verzorgen of in een sparringsessie verschillende situaties doornemen die zich binnen uw organisatie voordoen. Of maak gebruik van de gratis QuickScan!

Maak gebruik van onze expertise
Op de website van OWL treft u een veelheid aan informatie aan. Het is onze intentie om u enigszins wegwijs te maken als u tegen problemen aan loopt.  Wij helpen u graag met een op maat gesneden oplossing.